OP DE DAG VAN DE RESERVATIE

  • U bent bij voorkeur 5 minuten voor de geboekte afspraak aanwezig.
  • U dient de huisregels te ondertekenen voor akkoord. (deze kunt u reeds terugvinden op onze website)
  • U wordt rondgeleid en alle faciliteiten worden u uitgelegd.
Na de rondleiding kunt u in alle rust en privacy genieten.

U mag stipt op uw gereserveerde uur binnen en wij verwachten u ook stipt op het einduur terug aan de receptie!

Een kwartier voor het einde laten we de grote lichten uitgaan, gelieve dan reeds naar de kleedkamer te gaan om tijdig klaar te zijn! Ook de volgende klanten wensen tijdig binnen te kunnen! Het complex moet immers gereinigd kunnen worden en de mini-bar moet nagekeken worden.

Het gereserveerde einduur blijft steeds aangehouden, ook indien u later bent aangekomen! Komt u na het afgesproken einduur pas uit het complex, dan wordt er een extra van 1€ per minuut aangerekend, te rekenen vanaf 5 minuten overtijd.

AFREKENEN

Eenmaal terug aangekleed komt u stipt op tijd naar de receptie om af te rekenen. U kan contant betalen of met bancontact.

HUISREGELS

1. Iedereen die een reservatie maakt bij Bodyzone verklaart zich akkoord met de huisregels en dient deze te ondertekenen voor akkoord bij aankomst.

2. Wanneer u voor de eerste keer komt krijgt u een rondleiding waarbij het juiste gebruik van de faciliteiten worden toegelicht.

3. Het is verboden iets aan instellingen van onze apparatuur te veranderen!!! De kosten die het gevolg hiervan zouden zijn, worden op u verhaald.

4. Het is verboden eigen drank en eten mee te brengen naar het saunacomplex. Er is een minibar aanwezig en er kunnen kleine hapjes besteld worden. Bij het verlaten van het complex wordt dit verbruik steeds verrekend.

5. Er mag enkel gegeten of gedronken worden aan de tafel om hygiënische redenen! Niet in de jacuzzi, in het zwembad, in de stoomcabine, …

7. Wanneer er schade toegebracht wordt aan het complex bent u verplicht dit te vergoeden.

8. Wanneer de toegebrachte schade tot gevolg heeft dat het gehuurde complex niet meer 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van 500€ per dag betaald worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag waarop deze hersteld werd.

9. Gelieve ongeveer 5 minuten voor uw reservatieuur aanwezig te zijn. Het gereserveerde einduur blijft steeds aangehouden, ook indien u later bent aangekomen, zodat de volgende klanten op tijd de ruimte kunnen betreden na reiniging! Overtijd uit het saunacomplex komen wordt extra aangerekend aan 1€/minuut, te rekenen vanaf 5 minuten overtijd.

10. In de privé-sauna dient een rustig gebruik worden gerespecteerd, het is geen party-zone waar veel kabaal en overvloedige drank past!

11. VERBODEN TE DUIKEN OF TE SPRINGEN (het is een vlarem-gekeurd bad en de diepte is hier niet op voorzien!)

12. Het is binnen in ons volledige complex verboden te roken! Enkel op het buitenterras is dit toegestaan.

Onze last-minutes

Wij ontvangen u graag in ons saunacomplex of in onze afslankstudio. Bekijk nu de Last-minutes van Body zone!
Logo Bodyzone

Contact

Kempische Steenweg 365
3500 HASSELT
BELGIE

Tel: 011/273 372
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

Openingsuren

AFSLANKSTUDIO
ma, dins, don: 9-12 en 14-19
vrij: 9-12 en 14-17
Woe, zat en zon: gesloten

SAUNA COMPLEX
Elke dag geopend.
Enkel na telefonische reservatie

Copyright © Bodyzone.be
Website by It’s me